skip to Main Content

Inspiksen viestintätiimi -palvelu

Tuntuuko some työläältä? Onko yritykselläsi paljon ideoita sisällöksi, mutta ajan puute tai kokemattomuus estävät persoonallisen somenäkyvyyden tuloksellisen kehittämisen?

Design Inspis on vahva kumppani yrityksen, hankkeen tai muun organisaation viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Viestintätiimi-palvelumme toimii osana yritystäsi tai organisaatiotasi ja tekee yhdessä sovittuja viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Palvelun sisältö räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

Design Inspiksessä työskentelee monipuolinen joukko asiantuntijoita. Saatte samassa tiimissä niin graafista suunnittelua, tekstisuunnittelua, sisällöntuotantoa kuin valokuvauspalveluitakin.

Mitä viestintäpalvelu tarjoaa?

Viestintäpalvelu sisältää selvityksen yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin nykytilanteesta sekä kehittämisehdotukset. Tässä vaiheessa kartoitamme missä kanavissa toimitte ja millä tavalla.

Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne teille soveltuvan palvelun seuraavan puolen vuoden tai vuoden ajaksi.

Sovitut kuukausittaiset toimenpiteet voivat sisältää esimerkiksi mediatiedottamista, markkinointia, sosiaalisen median sisällöntuotantoa, uutiskirjeen sisällöntuotantoa, blogitekstien kirjoittamista, verkkosivuston sisällön päivittämistä, esitteiden tai muiden painotuotteiden suunnittelua ja toteutusta tai esimerkiksi valokuvausta ja videokuvausta sekä Powerpoint-esitysten suunnittelua ja toteutusta. Toimenpiteisiin voidaan sisällyttää myös verkkosivuston tekninen ylläpito.

Raportoimme toteutetut toimenpiteet ja tulokset kerran kuukaudessa ja suunnittelemme seuraavan kuukauden sen pohjalta.

Viestintäpalvelu sopii hyvin yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat apua viestintään ja markkinointiin, mutta tarve on sen verran vähäinen, ettei sitä hoitamaan kannata palkata yrityksen palvelukseen omaa henkilöä. Palvelu sopii myös esimerkiksi tapahtuman tai hankkeen viestinnän ja markkinoinnin toteutukseen.

Pyydä hinta-arvio

Alkukartoitus ja markkinoinnin vuosikellon suunnittelu tehdään puoleksi vuodeksi tai koko vuodeksi eteenpäin. Viestintäpalvelun aloituspaketti tehdään ensimmäisessä kuussa toimeksiannon alkaessa ja sen jälkeen sovitaan kuukausittainen tuntimäärä, lisätöistä laskutetaan erikseen. Sopimukset tehdään puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan. Alla esimerkit tuntimääristä.

  • Viestintätiimi 10 h kuukaudessa
  • Viestintätiimi 16 h kuukaudessa
  • Viestintätiimi 32 h kuukaudessa

Viestintäaiheiset blogit

Me kevennämme yrityksesi viestinnästä aiheutuvaa kuormaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Back To Top