skip to Main Content

Brändinrakennus

Brändi rakentuu kaikesta siitä, miten yrityksesi viestii, miten se näkyy, mitä siitä puhutaan ja mitä se tekee. Olemme mukana rakentamassa kanssasi vahvaa brändiä yrityksellesi, tuotteillesi ja palveluillesi. Huolehdimme siitä, että brändisi vastaa yrityksesi strategiaa. Luomme yrityksellesi selkeän kokonaisuuden, jonka avulla voitte viestiä yrityksestänne yhtenäisesti. Emme jätä sinua yksin tiedostojen ja ohjeiden kanssa, vaan autamme käyttämään brändiviestintää tehokkaasti ja vakuuttavasti.

Yritysilme koostuu kaikista niistä visuaalisista elementeistä, joista yrityksesi tunnistetaan. Yritysilmeen suunnitteleminen sisältää muun muassa logon, värimaailman, typografian, graafisten elementtien, kuvamaailman ja sloganin suunnittelun. Uutta yritysilmettä suunnitellessamme saat yrityksellesi myös graafisen ohjeistuksen. Se sisältää selkeät ohjeet eri elementtien käyttöön ja auttaa viestimään yhtenäisesti.

Jos olemassa oleva yritysviestintäsi ja -ilmeesi kaipaa päivitystä, autamme myös silloin. Visuaalista ilmettä, logoa ja pääviestejä kannattaa välillä terävöittää ja miettiä vastaavatko ne yrityksesi strategiaa ja identiteettiä. Vakuuttavalla yritysviestinnällä säilytät asiakkaidesi kiinnostuksen ja nostat yrityksesi näkyvyyttä.

Asiakasesimerkkejä

All
Business Kitchen
Hopeikko
Reboot IoT Factory
Valmennustrio

Kaipaako yrityksesi uutta ilmettä?

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan brändisuunnittelu yhdessä!

Back To Top